Coaching

Doen waar je blij van wordt is het medicijn voor alles!

In het kort
Het is mijn talent te voelen en af te stemmen op jou, zodat ik er kan zijn voor jou. Ik vind dat geweldig om te doen in persoonlijke contact. Er vanuit gaande dat jij en je lichaam het beste weten waar aandacht nodig is gaan we samen, op een speelse manier, op onderzoek uit. Op zoek naar heling en verdieping zodat je helemaal jezelf durft te zijn in deze wereld en jij jou licht kunt gaan laten stralen.

Locatie
Reeveld in Cuijk, Noord-Brabant.

Bijdrage
€ 40,- per uur.
Kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend.

Tijdens een persoonlijke sessie gaan we, zoals gezegd, samen op onderzoek uit. Dit gebeurt op een speelse manier; het leven hoeft namelijk niet zwaarder gemaakt te worden dan dat het is. Ook als we praten over zeer traumatische ervaringen kan daar op een vriendelijke manier mee omgegaan worden door de ervaring te laten zijn wat het is. Niet zwaarder of lichter, gewoon zoals het voelt. Door tijdens een sessie gevoelens de ruimte te geven kan het verrassend uitpakken hoe zwaar of hoe licht deze gevoelens zijn. Soms wordt je onverwacht overdonderd door emoties, echter het kan ook maar zo zijn dat je hele zware emoties verwacht, maar dat ze zich alleen in lichte vleugjes laten zien. Hoe het zich ook aandient het zal precies goed zijn om je de inzichten en handvatten mee te geven om verder te komen.

Corien;
‘’Het gebeurt gewoon bij jou. Binnen een paar minuten vertel ik je mijn diepst liggende emoties en voordat ik het weet geef ik er ruimte aan. Ook al zou ik mijn best doen het tegen te houden, het gebeurt gewoon. Binnen de kortste keren hebben we de kern te pakken’’.

Tijdens een sessie is alles welkom. Altijd wordt er uitgegaan van jou eigen wijsheid. Jij wijst mij de weg en ik bied je handreikingen om verbindingen te leggen die jou inzicht zullen bieden. Met een rustige houding zonder oordeel wordt er geluisterd naar je verhaal en ontdekken we samen wat dit verhaal jou te vertellen/leren heeft. Soms is het nodig om je emoties de ruimte te geven en om via je emoties je bron van wijsheid te bereiken. Soms is het fijn om via orakelkaarten inzicht te krijgen in hoe verder te handelen.

Ten alle tijden ga je naar huis met een tastbaar ankerpunt. Dit kan zijn een brief geschreven aan jou vanuit mijn hart, of een brief vanuit jou hart aan jezelf geschreven. Ook is er de mogelijkheid om op intuïtie een bijenwastekening te maken als ankerpunt. Hoe dan ook, je hebt iets in je handen wat je helpt terug te gaan naar het moment waarop je je levenskracht hebt ervaren.

Wanneer is een persoonlijke sessie iets voor jou? Hieronder een aantal suggesties:

  • Wanneer je (spirituele) verdieping in je leven zoekt
  • Wanneer je steeds maar in dezelfde (vervelende) situatie terecht komt
  • Wanneer je stappen durft te zetten naar het zien van je levenslessen
  • Wanneer je trauma’s uit je verleden wilt helen
  • Wanneer je om wil leren gaan met je hooggevoeligheid
  • Wanneer je jou bron wilt ontmoeten
  • Wanneer je er gewoon behoefte aan voelt

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten en samen op onderzoek uit te gaan.