Energetisch reinigen

In het kort
Hoe fijn is het, als je huis helemaal van jou is? In alle opzichten; zowel fysiek als energetisch. Bij het energetische eigen maken kan ik iets voor jou betekenen. Door de energie in huis te reinigen kan ervoor gezorgd worden dat de rust, ruimte en liefde die vaak gewenst zijn in huis, weer voelbaar zijn.

Wanneer
Op afspraak, neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie
Bij jou thuis.

Bijdrage
Binnen Cuijk € 40,-
Buiten Cuijk € 40,- plus een km. vergoeding van € 0,20 cent per gereden kilometer (maximaal € 100,- totaal)

Suzan;
‘’Wat heerlijk, de ritueeltjes die je hebt bij het reinigen. Heel aards voelt het.
Er is veel in beweging gezet, we hebben zelfs besloten het verhuizen voorlopig uit te stellen. We hebben minder ’ruzies’ in huis en meer geduld met elkaar. Mijn man kreeg zelfs het inzicht meer oud zeer kwijt te willen zijn. Dankjewel’’.

Tijdens een energetische reiniging wordt er een mengsel van kruiden gebrand in een schelp die een reinigende werking hebben. De rook die ontstaat wordt met een veer verspreid, waardoor de energie gereinigd en/of getransformeerd wordt.

Thuis is een plek waar we ontladen, waar kinderen thuis komen van school en alles vertellen over hun dag. De positieve verhalen worden verteld en de negatieve verhalen worden er ook figuurlijk en/of letterlijk uitgegooid. Het is de plek waar je zelf thuis komt van werk en jezelf na een zware dag zuchtend op de bank laat ploffen om de dag van je af te laten glijden. Al die emoties en energieën gaan door het huis zwerven. Neem jezelf dat alsjeblieft niet kwalijk! Thuis is juist de plek waar dit in veiligheid mag gebeuren! Terwijl we thuis ontladen willen we thuis ook opladen, om daarna het leven weer vol goede moed te leven.

Om te kunnen ontladen en opladen in huis is het nodig om het huis ook energetisch te onderhouden. Dat is mijn ervaring. Bedenk hoeveel effect het fysieke schoonmaken en opruimen al kan hebben op de energie. Om dat te ondersteunen vind ik het altijd heerlijk om na zo´n schoonmaakbeurt ook het huis, zoals ik het met een beetje humor noem, ’uit te roken’. Nu is het niet zo dat, als wij een afspraak hebben, jij je huis van te voren schoongemaakt en opgeruimd moet hebben hoor.

Het kan ook zijn dat er mensen zijn overleden in het huis en dat er nog energie hangt van de overleden persoon. Passend bij de situatie help ik de overledene de weg naar het licht te vinden of ondersteun ik jou bij het overgangsproces van de overledene.

Vaak is wat we in huis voelen, dat waar je je vinger niet op kunt leggen, een teken om bij jezelf naar binnen te gaan en te ontdekken waar aandacht aan geschonken mag worden. Mocht dit tijdens een reiniging de aandacht vragen dan wordt daar zonder van op te kijken ruimte voor gemaakt. De energie en jijzelf zijn de wijsheid die mij leiden tijdens het reinigingsproces.

Soms is er een hele duidelijke aanleiding om behoefte te hebben aan een energetische reiniging en soms is het gewoon maar een gedachte of het kan je leuk lijken om het te ervaren. Wat de aanleiding ook is, je zult er baat bij hebben. Of het nu op een subtiele manier is of enorm goed te merken, het zal je brengen waar je in huis naar verlangt.

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten en samen op onderzoek uit te gaan.