Energetisch reinigen

Verlang je er naar thuis tot rust te komen?
Krijg je het maar niet voor elkaar om je huis als jou thuis te laten voelen?

Het zou zo maar kunnen zijn dat je energieën in huis hebt hangen die elders horen of energieën die niet meer passen bij de thuissituatie.

Je komt thuis van een dag hard werken waarbij je veel stress hebt ervaren, thuis hoop je dat allemaal los te kunnen laten. Echter kom je thuis en ga je gewoon verder in de drukte van het leven. Dat kan een moment zijn om ervoor te kiezen je huis te reinigen.
Het kan namelijk zo zijn dat er zo veel is gebeurd in de afgelopen periode dat het huis vol is van emoties. Er komt een moment dat er niets mee bij kan, en dan gaat het benauwend voelen thuis. Overigens hoeft het niet zo te zijn dat de energie van jezelf afkomstig is. Het kan ook zijn dat de visite die laatst is geweest niet zo lekker in hun vel zat, of dat de vorige bewoners het een en anders hebben achter gelaten in huis.

Niets is iemand kwalijk te nemen. Wel is het fijn om weer lucht in huis te creëren zodat je weer echt thuis komt wanneer je bent weg geweest.

Dat doe ik graag voor je. Ik vind het heerlijk om huizen te reinigen. Mijn thuis wordt ook regelmatig gereinigd om weer even opnieuw beginnen. Alles lekker schoon en opgeruimd, soms dan ook nog eens fysiek.

Met behulp van de natuur ga ik aan de gang. De ramen gaan open, mijn kruidenmengsel van salie en andere kruiden wordt aangestoken, het vlammetje gedoofd en de rook laat ik zijn werk doen.

Vol liefde en vertrouwen ga ik door het huis en transformeer ik de energie die er niet meer thuis hoort naar rust, liefde en ruimte.