Bijdrage Rode Tent

Het is belangrijk dat de Rode Tent toegankelijk is voor iedere vrouw. Met dit ideaal in gedachten zullen er geen kosten in rekening gebracht worden voor deelname aan de Rode Tent.

Wel brengt het organiseren van een Rode Tent kosten met zich mee. Daarom wil ik je vragen na te denken hoe jij zou kunnen bijdragen aan de Rode Tent. Er zal een potje van overvloed aanwezig zijn in de Rode Tent, hier kun je naar eigen draagkracht een donatie doen. De financiële bijdrages die gedaan worden zullen altijd gebruikt worden om in de Rode Tent te investeren.

Zonder dat je je verplicht hoeft te voelen om met geld bij te dragen aan de Rode Tent, kun je ook op andere manieren jou bijdrage leveren, zoals eerder genoemd creëren we samen een sisterhood wat wil zeggen dat je ook bijvoorbeeld een pan soep of dat lekkere hapje wat je zo goed kunt bereiden mee mag nemen.

Wie weet heb je nog rode doeken, of kussentjes liggen op zolder waar je niets meer mee doet maar die in de Rode Tent goed van pas kunnen komen. Zo kun je van alles bedenken wat bij kan dragen aan de sfeer, denk aan rode lampjes, kaarsjes, bloemen enz. dit zijn ook mogelijke donaties aan de Rode Tent.