Onze creatie

Eerder is genoemd dat we met elkaar een heerlijk samenzijn zullen creëren. Dat betekent niet dat je allerlei gekke fratsen hoeft uit te halen, het is misschien al wel een hele stap voor je dat je er überhaupt over na denkt om deel te nemen aan een activiteit dat bedoelt is voor vrouwen. Vaak kunnen wij als vrouwen een beetje verstrikt raken in onze onzekerheid als we gaan nadenken. Om die onzekerheid weg te nemen en je te inspireren worden hieronder een aantal simpele tips beschreven;

-je kunt iets lekker meenemen, denk aan bijvoorbeeld pure chocolade die je met zorg hebt uitgekozen,
-een eigen theemok die je zo ideaal kunt vast houden,
-misschien ontstaat er wel een muziek avond, je kunt je muziekinstrument meenemen,
-lekkere warme sokken of pantoffels en een warm dekentje die ervoor zorgen dat je je compleet op je gemak voelt,
-trek iets aan waar jij je helemaal jezelf in voelt, het is leuk om kleding aan te trekken met rode/oranje/paarse tinten, maar niets is verplicht. Voel je mooi, ben jezelf, dat is waar het om draait.

Voorop staat dat er helemaal niets van je wordt verwacht! Het belangrijkste in de Rode Tent is dat we er ZIJN voor elkaar. Het is fijn om ervan te genieten dat er even voor je wordt gezorgd of dat je even voor iemand kan zorgen op jou geheel eigen wijze.

De Rode Tent is een plek waarin we even helemaal niets moeten, een plek waar je gewoon mag zijn. We laden op door verhalen te vertellen, of door gewoon stil te zijn met elkaar. Wie weet ontstaat er wel een keer een dansavond, of zingen we elkaar moed in, alles is mogelijk.