Workshops

Op dit moment plan ik nog geen workshops in de agenda. Wel bied ik de workshops graag op aanvraag aan. Via de contactgegevens op de site kunt u bij mij een aanvraag indienen. In goed overleg spreken we dan het e.e.a. af.

Momenteel heb ik twee workshops ontworpen. Beide gericht op het ervaren je levensenergie, maar net met een andere twist.

Workshop ‘Even metime’
Even tijd  voor jezelf, even lekker naar buiten, even creatief zijn.

‘Even’ kan een heel waardevol moment zijn, even is een moment waarin je kunt ervaren hoe het voelt om jezelf te zijn. Een magisch moment, met een magisch resultaat.
Graag help ik je om naar dat magische moment toe te werken waarin je je sterk genoeg voelt om jezelf te laten zien aan de wereld. Hoe kwetsbaar dat ook voelt.

Het ervaren van je levensenergie doe ik met behulp van meditatie en schilderen. Buiten, ondersteund door moeder natuur en de magie van kleur, wil ik je laten ervaren hoe het is je levensenergie te voelen borrelen in je hart.
Door te weten hoe dat voelt, te weten wat de magie is van jezelf zijn kun je beginnen met de reis naar je hart. Vanuit je hart vind je de weg naar huis.

Ik geloof, ik weet, dat als wij allemaal op aarde onszelf zijn, we elkaar perfect aanvullen en als wij elkaar aanvullen wordt de wereld nog mooier!

Wees welkom en ervaar samen met mij het stukje van jezelf dat nu jou aandacht verdient en in het licht mag komen te staan. Zodat je uiteindelijk alles van jezelf in het licht kunt zetten.

Workshop ‘De kunst van de ziel’
Hoe heerlijk zou het zijn als je een schilderij hebt waarop jouw schoonheid en kracht weerspiegeld wordt!?

Deze workshop is ontworpen om als volwassene te ervaren hoe goed kinderen hun eigen weg weten te gaan zonder dat je daar als volwassene invloed op uit hoeft te oefenen. Voor de kinderen is het ontworpen om te voelen hoe het is dat een volwassene volledig vertrouwen heeft in de krachten van het kind én om een kunstwerk te creëren waarop hun schoonheid te zien is.

Graag wil ik er voor jullie zijn bij het ontdekken van jouw schoonheid. Samen zullen we met een meditatie naar je hart gaan. In de meditatie ga je voelen wat jouw schoonheid en kracht is. Vanuit deze meditatie ga je een schilderij maken waarop jouw schoonheid zich ontpopt. Je stralende ziel zal zich laten zien op doek, ze zal je recht in de ogen aankijken en laten zien dat jij net zo mooi bent als de rest. Dat je net zo veel kleur aan de wereld geeft als anderen.

De kinderen zullen in het midden een cirkel vormen waar de volwassenen om heen zitten. Met elkaar doen we de meditatie / visualisatie ”het pad naar je hart”. Waarna de kinderen zullen gaan schilderen en de volwassenen aan de buitenste ring de energie bewaken, zonder zich te bemoeien met het proces van de kinderen.

Het resultaat van deze workshop is voor de kinderen een prachtig schilderij waarop zij hun schoonheid wordt weerspiegeld en de volwassene zal rijk aan inzichten naar huis gaan. Daarnaast zal iedereen een rust ervaren waarin jou kracht heel erg voelbaar is waardoor je sterker in je schoenen zal staan.

Voor beide workshops geldt dat er in overleg heel veel mogelijk is. Wil je graag een moeder-dochter middag ervaren dan zou de workshop ”de kunst van de ziel” heel erg goed aansluiten, maar deze workshop zou ook heel goed kunnen aansluiten op de werkvloer in de zorg waarin de groepsleiding mag ervaren hoe het is om er alleen maar te hoeven zijn.
Wil je graag een middag organiseren met vrienden, familie en/of collega’s waarin je wilt ervaren hoe krachtig kwetsbaarheid is dan zou de workshop ”even me-time” goed aan kunnen sluiten.