Workshops

In het kort
Vanuit mijn hart organiseer ik workshops die gericht zijn op het ervaren van wat er in het moment speelt in je leven. Daarnaast bieden de workshops je inzichten. Er wordt ruimte gegeven aan dat wat aandacht vraagt. Door middel van beeldende vorming wordt de weg naar je hart vrij gemaakt en kun je geheel opgaan in het moment.
Op dit moment worden er twee soorten workshops aangeboden;

Wanneer
Zie de agenda
Of op aanvraag

Locatie
In Cuijk, Noord-Brabant.

Bijdrage
De bijdrage verschillen per workshop:

Naam workshop Aantal deelnemers Duur workshop Bijdrage workshop
De kunst van het loslaten; een Moeder-Dochter workshop Minimaal 5, maximaal 10 koppels 3 uur € 30,- per koppel
Schilderen vanuit je bron Minimaal 5, maximaal 10 deelnemers 6 x 3 uur € 220,- per persoon

Tijdens de workshops wordt er gebruik gemaakt van beeldende vorming. Meestal het medium schilderen. Tijdens mijn eigen processen heb ik gemerkt dat het enorm bevrijdend kan zijn om met je handen te werken. Even niet met je hoofd bezig zijn en ook niet met de uitkomst van je werk. Je overgeven aan het moment. Tijdens de workshops is het belangrijk dat de nadruk ligt op ervaren. Het resultaat op bijvoorbeeld doek is totaal onbelangrijk. Wat wel belangrijk is is dat je ervaart dat er ruimte is voor wat zich wil uiten.

Het kan zijn, dat je jezelf afvraagt of je ooit gaat waarderen wat je aan het creëren bent. Het kan zijn dat je vindt dat je klaar bent, omdat het aanzicht nu mooi is, maar dat je handen door willen gaan. Het mooie vind ik dat we ons af kunnen vragen wat dat zegt over waar we staan in het leven. Kun je waarderen wat je hebt in dit leven of wil je altijd meer of beter? Laat je de buitenkant van je leven er altijd heel mooi uitzien, terwijl er eigenlijk duisternis in je schuilt die naar buiten wil komen? Door bijvoorbeeld tijdens het schilderen ruimte te geven aan wat zich op doek wil laten zien, geef je ook ruimte aan inzichten die zich willen laten zien.

Emoties zijn als kinderen; soms zijn ze luidruchtig en soms verschuilen ze zich, waardoor je af en toe moeite kan hebben met het volgen van je flow. Ik begeleid je in het vinden van de moed om te starten en tijdens de rest van je proces.