Schilderen vanuit je bron

In het kort
Altijd al eens de kracht van het kind, de 4 elementen en het Heilige Midden willen ervaren? Hoe zou je het vinden dit te ervaren doormiddel van meditatie/visualisatie? Hoe zou je het vinden om die ervaring daarna op doek te vertalen? Met deze workshop is het mogelijk. Je hoeft jezelf niet creatief te vinden, je hebt ook geen ervaring met schilderen nodig. Het enige wat helpt is dat je je open stelt en zonder verwachtingen begint aan deze workshopreeks van 6 bijeenkomsten.

Wanneer
Zie de agenda

Locatie
In Cuijk, Noord-Brabant.

Bijdrage

Schilderen vanuit je bron Minimaal 5, maximaal 10 deelnemers 6 x 3 uur € 220,-

Tijdens deze workshopreeks leer je jezelf kennen met behulp van de kracht van het kind, de 4 elementen en de kracht van het Heilige Midden. Per workshop wordt 1 element centraal gezet.  We gaan ervaren wat dit element met je doet en waar het voor jou voor staat. Er is ruimte voor dat wat aandacht vraagt.

Workshop 1:      De kracht van het Kind
Workshop 2:      De kracht van Aarde
Workshop 3:      De kracht van Lucht
Workshop 4:      De kracht van Vuur
Workshop 5:      De kracht van Water
Workshop 6:      De kracht van het Heilige Midden

Tijdens alle workshops wordt er gebruik gemaakt van 1 groot doek. Bewust is deze keus gemaakt, wij bestaat ook niet uit allerlei verschillende, los van elkaar functionerende lichaamsdelen. Alles samen is het geheel, alle elementen op 1 doek vormen het geheel; een spiegel van jou ziel. Nadat iedereen rustig is binnengekomen en gesetteld, starten we met een meditatie/visualisatie die betrekking heeft op het element van de workshop. In deze meditatie zak je in je lichaam en sta je open voor de kracht van het thema. Nadat je uit de meditatie komt ga je direct aan de slag met je schilderrij. Zonder afleiding ga je gewoon aan de slag en laat je je leiden door je handen. Voel wat de kracht van het thema met je doet. Zonder nadenken met twee voeten op de aarde geleid worden door jou eigen bron van liefde.